mentides?

Sentia jo ahir, a El cafè de la república de Catalunya Ràdio, un tall amb les declaracions del secretari de sanitat del PP arran de les retallades del govern central a les prestacions de sanitat a immigrants sense papers. Deia aquest senyor, José Ignacio Echániz, que l'atenció d'aquestes persones quedaria resolta per les ONGs i afegia que En estos momentos hay ONGs que tienen convenios con la administración sanitaria para atender alguna de las cuestiones relacionadas con patologías prevalentes en nuestra sociedad y que no están resueltas a través de los sistemas ordinarios. A continuació, en Joan Barril parlava amb Francesc Mateu, president de la Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament, el qual va dir no sé de quins convenis està parlant.

D'altra banda, aquest vespre m'assabento que el ministre d'Educació i Cultura, José Ignacio Wert afirma que Catalunya va suggerir la majoria de les mesures referents al camp educatiu contingudes en el decret llei de retallades en educació i sanitat. I que la consellera d'Ensenyament Irene Rigau considera aquestes declaracions totalment increibles.

Per arrodonir-ho, una mica més tard llegeixo que el PP inicia una campanya per contrarestar les mentides del PSOE sobre les reformes.

Mentides? Menteix el PP? Menteix el PSOE? No ho sé pas, però alguna cosa em fa pensar que hi ha obertes dues línies d'investigació.

No comments:

Post a Comment